Wat is Tablet Publishing?

Adobe Digital Publishing Suite is een programma dat bedrijven, agentschappen, ontwikkelaars, … in staat stelt om gedrukte publicaties om te zetten in interactieve, digitale leeservaringen op tablet-apparaten.

DPS is compatibel met Adobe InDesign, wat resulteert in een nieuwe klasse van innovatieve tijdschriften, magazines, kranten, nieuwsbrieven, catalogi, enz. Zo maakt Digital Publishing, ook Tablet Publishing genoemd, het mogelijk om gedrukte publicaties aan te bieden in applicatie-stores op tablet computers (Bv.: Ipad en Android tablet).

Tablet Publishing is het digitaal en interactief maken van gedrukte publicaties.

Terug naar volledige lijst

Klanten aan het woord

Bij hen geen oeverloze vergaderingen! Ze zijn snel van begrip en leveren kwaliteit. En zoals je van een bureau van hun kaliber mag verwachten, denken ze mee, en dat doen ze goed!
Rianne Laseroms
HR Manager
LU - General Biscuits Belgie
Contacteer ons →

Benieuwd naar wat Wallace & Sanders voor u kan betekenen?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op!